Comença la Pista Coberta 2001

0
93

La temporada de pista coberta 2001 comença el proper cap de setmana, 13 i 14 de gener, amb la celebració de la primera i segona jornada del Gran Premi Telefònica de Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. Aquesta temporada, la pista coberta catalana té dues cites claus. La celebració del Campionat de Catalunya Absolut el 28 de gener, i la organització del Campionat d’Espanya Promesa el 10 i 11 de febrer, tots dos a Vilafranca. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut a València el 24 i 25 de febrer, i amb l’àmbit internacional el Campionat del Món que se celebrarà a Lisboa del 9 a l’11 de març. Els mesos de gener i febrer tenen complets tots els caps de setmana amb competicions a Vilafranca del Penedès. La temporada disposa de sis jornades de Gran Premi Telefònica, els diferents campionats autonòmics per categories i de clubs i les jornades de promoció en categories de cadet i juvenil

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada