En Ferran de Torres, primer líder. L´Hiperespai, primer equip virtual

0
111

Un cop iniciada la primera prova de la Lliga Internautes, el Ferran de Torres ha començat fort en primer lloc recuperat ja dels problemes que va tenir a finals de la passada temporada.

Sembla que un cop refet de l´accident que va patir, el Ferran està dispossat a tot en aquesta edició, encara que els principals rivals encara no han fet l´aparició sobre l´asfalt i sí que apareixeran entre els carrers de Barcelona, com així ho ha declarat el novament favorit i guanyador de les edicions anteriors, el José F. García Navarrete.

També hem de dir que amb la disputa d´aquesta nova edició de la Lliga Internauta, s´ha iniciat també una Lliga paral·lela (Lliga Fantàstica d´Atletisme.com) i on un cop vist els resultats d´aquesta primera cursa disputada a Sitges, s´ha de dir que s´inicia amb el liderat de l´Hiperespai de Josep Ll. Salto, el qual ha comptat amb la participació de tots els seus corredors, segon és el Kenshin´s Team de Luis E. Ramos Ferreras. Més informació a la web http://www.atletisme.com/personals/sergi

Aquest cap de setmana tornarà a disputar-se una nova jornada on, més que competir, ens trobarem i gaudirem de l´esport per a tothom

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada