Sitges ha celebrat una gran festa dels corredors de fons

0
99

Més de 1400 arribats a la Mitja Marató de Sitges ha estat un récord absolut de la cursa que ja es de les més importants de Catalunya. El CN Sitges amb el patrocini de la Nike li ha donat un salt de qualitat molt important. El temps atmosfèric ha ajudat i la festa ha estat completa. Els guanyadors han estat el tanzà Dominique Saru en homes amb una marca molt bona 1:05:09 i la aragonesa M.Jesús Zorraquín amb 1:17:55, però els triunfadors han estat tots els corredors. Resultat complets a Internet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada