David Marsol va guanyar la cursa de Sant Silvestre de Manlleu

0
124

L´atleta garriguenc David Marsol, amb un temps de 15 minuts i 10 segons, va ser el guanyador absolut de la XIV Sant Silvestre Manlleuenca, que es va disputar la tarda de l´últim dia de l´any a la població osonenca. El seu germà petit, Francesc Marsol, que també corre pel Club Atlètic Vic, va quedar en segona posició, a tan sols 11 segons. La cursa, organitzada pel C.O. Manlleu, es disputava en un circuit de 4,8 km i hi van participar 268 atletes. Un altre garriguenc, Marcel·lí Acedo, va ser desè (16´ 57´´). En la categoria femenina es va imposar Montse Casalí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada