Classificacions de la “Cursa de l´Indiot” de Mollerussa.

0
652

Aquests són els primers classificats, en les diferents categories, de la 18ª Cursa de l´Indiot de Mollerussa.(Categoria, nom, club). Absoluta masculina, Juan Luis Pérez, Fila-Domingo Catalan (F-DC). Absoluta femenina, Laura Rosell, F-DC. Juvenil-Cadet masculí, Albert Camarasa, CA Dominiques Carrefour. Juvenil-cadet femení, Marta Armenteros, IES Guindavols. Infantil-aleví masculí, Alfons Farran, CE Juncosa. Infantil-aleví femení, Anna Armenteros, IES Gili-Gaya. Benjamí masculí, Carles Tarragó, Angel Guimerà de Tàrrega (AG). Benjamí femení, Noemí Aumedes, Cudos d´Artesa de Segre.< Pre-benjamí masculí, Joan Marc Martínez, Pompeu Fabra de Mollerussa (PF). Pre-benjamí femení, Elena Llobera, Arnau Berenguer del Palau. Menors 5 anys masculí, Sergi Perelló, PF. Menors 5 anys femení, Laura Tarragó, AG. Veterans, Antonio Solé, Xafatolls de Mollerussa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada