Classificacions de la “Cursa de l´Indiot” de Mollerussa.

0
290

Aquests són els primers classificats, en les diferents categories, de la 18ª Cursa de l´Indiot de Mollerussa.(Categoria, nom, club). Absoluta masculina, Juan Luis Pérez, Fila-Domingo Catalan (F-DC). Absoluta femenina, Laura Rosell, F-DC. Juvenil-Cadet masculí, Albert Camarasa, CA Dominiques Carrefour. Juvenil-cadet femení, Marta Armenteros, IES Guindavols. Infantil-aleví masculí, Alfons Farran, CE Juncosa. Infantil-aleví femení, Anna Armenteros, IES Gili-Gaya. Benjamí masculí, Carles Tarragó, Angel Guimerà de Tàrrega (AG). Benjamí femení, Noemí Aumedes, Cudos d´Artesa de Segre.< Pre-benjamí masculí, Joan Marc Martínez, Pompeu Fabra de Mollerussa (PF). Pre-benjamí femení, Elena Llobera, Arnau Berenguer del Palau. Menors 5 anys masculí, Sergi Perelló, PF. Menors 5 anys femení, Laura Tarragó, AG. Veterans, Antonio Solé, Xafatolls de Mollerussa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari