Classificacions de la “Cursa de l´Indiot” de Mollerussa.

0
348

Aquests són els primers classificats, en les diferents categories, de la 18ª Cursa de l´Indiot de Mollerussa.(Categoria, nom, club). Absoluta masculina, Juan Luis Pérez, Fila-Domingo Catalan (F-DC). Absoluta femenina, Laura Rosell, F-DC. Juvenil-Cadet masculí, Albert Camarasa, CA Dominiques Carrefour. Juvenil-cadet femení, Marta Armenteros, IES Guindavols. Infantil-aleví masculí, Alfons Farran, CE Juncosa. Infantil-aleví femení, Anna Armenteros, IES Gili-Gaya. Benjamí masculí, Carles Tarragó, Angel Guimerà de Tàrrega (AG). Benjamí femení, Noemí Aumedes, Cudos d´Artesa de Segre.< Pre-benjamí masculí, Joan Marc Martínez, Pompeu Fabra de Mollerussa (PF). Pre-benjamí femení, Elena Llobera, Arnau Berenguer del Palau. Menors 5 anys masculí, Sergi Perelló, PF. Menors 5 anys femení, Laura Tarragó, AG. Veterans, Antonio Solé, Xafatolls de Mollerussa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.