Cinquè aniversari de la colla Maimakansu

0
134

Fa cosa d´uns cinc anys vam estrenar oficialment les samarretes, malles, xandals i pantalons curts de la colla. Va ser per aquestes dates, a la mitja marató de Ripoll. Des d´aquells dies, hem crescut, anem a més curses que mai, i les noies no paren de guanyar copes. Hem canviat de xandals, tenim equipaments de ciclisme, participacions de loteria, hem portat els nostres colors fins als llocs més remots, com el Nepal, Nova York, Noruega… Volem saber la vostra opinió sobre què podem fer per créixer encara més, què podríem millorar… Ja sabeu on ens heu d´escriure. Que puguem seguir anant junts a curses per molts anys.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada