La 12ª Mitja Marató presenta canvis en el recorregut

0
195

Diumenge es corre pels carrers de Vilanova la 12ª Mitja Marató Ciutat de Vilanova amb moltes novetats respecte a edicions anteriors. Com ja és habitual la sortida es donarà a les 10 del matí a l?esplanada del Parc de Ribes Roges. Però la construcció de les noves rotondes a la comarcal 246 ha obligat a modificar el recorregut de la cursa. Des de fa dos anys, la cursa s?emmarca a la Copa Catalana de Fons, i l?any passat ja va comptar amb una participació de 1.300 corredors. Enguany la Mitja Marató també comptarà amb els serveis d?una UVI mòbil i dels massatgistes del Centre Arnau de Vilanova. Uns serveis que, a manca d?envelat, s?ubicaran dins dos camions cedits per Transcavi.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada