El cros Ciutat de Girona torna a disputar-se després de 12 anys

0
157

El complex esportiu del GEiEG de Palau serà l´escenari diumenge de la tercera edició del cros Ciutat de Girona, organitzat conjuntament per la secció d´atletisme grupista i el Consell Esportiu del Gironès, i que es tornarà a fer després de 12 anys d´absència. L´última edició, organitzada pel mateix Consell Esportiu del Gironès, va ser el 1988 i en aquella ocasió els guanyadors van ser Pere Arco, ja retirat, i Laura Mira (JA Sabadell). Tot i que s´han fet algunes modificacions, el circuit serà bàsicament el mateix que va acollir l´any passat la final del campionat territorial. El cros Ciutat de Girona serà puntuable pel Gran Premi de la Selva i l´organització confia que s´arribi a la xifra de 500 participants, tots majoritàriament de clubs gironins. Els tres primers a la selecció A més, els tres primers atletes de cada categoria entraran a formar part de la selecció gironina que participarà en l´encontre amb Tarragona, Lleida, Barcelona comarques i Barcelona ciutat que organitzarà també el GEiEG en el mateix circuit de Palau el proper 23 de desembre. Jordi Agustí, del consell esportiu del Gironès, assegura que l´objectiu del tercer cros Ciutat de Girona «és tornar a recuperar una prova que feia molts anys que s´havia deixat de fer amb la voluntat que tingui continuïtat i que cada any es pugui pujar una mica més el llistó». En prinicipi els màxims favorits per adjudicar-se la victòria, si no hi ha cap inscripció de nivell d´última hora, seran els grupistes Pere Ruiz i Puri Cosgaya. La matinal començarà a les 10 del matí amb la cursa infantil femenina sobre una distància de 1.900 metres. La cursa reina en categoria femenina, per a veteranes, promeses i sèniors, s´inciarà a les 12 i es farà sobre un recorregut de 4.400 metres mentre que la masculina Ðper a promeses i sèniorsÐ donarà el tret de sortida a la una menys cinc i els atletes hauran de cobrir una distància de 8.700 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari