Dimecres s´obre el termini per a les candidatures a la Federació

0
106

El termini per a la presentació de candidatures a la presidència de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) s´obrirà el proper dimecres i no finalitzarà fins al 4 de desembre, segons ha anunciat avui la màxima instància de l´atletisme nacional. Així mateix, el cap de setmana passat es van celebrar comicis per elegir l´Assemblea General de la RFEA dels pròxims quatre anys (2001-2004) i que, en cas de no sorgir reclamacions, serà confirmada demà. L´esmentada Assemblea es reunirà el 17 de desembre amb l´objectiu d´elegir el president de la Federació durant els quatre pròxims anys, càrrec al qual optarà l´actual màxim dirigent de l´atletisme espanyol, José María Odriozola, i que suposaria el seu quart mandat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada