Tornen les V Milles Nocturnes amb un nou circuit. Resultats complets.

0
47

Aquest dissabte s´han celebrat les V Milles Nocturnes de Cerdanyola, amb algunes novetats, fruit de les peripècies que van passar els atletes en anteriors edicions, i que van motivar la retirada de l´organització del Club atlètic local. Per això aquesta edició l´organitza en solitari l´Ajuntament de la ciutat. A més, el traçat ha estat dissenyat per la policia local i la regidoria d´Esports per evitar entorpir la circulació. La major part del recorregut es fa a la zona de Canaletes. Els atletes han donat un sobresalient al circuit i ja podeu trobar els resultats oficials al web de la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari