Curses populars AIRTEL a Tarragona.

0
125

EL proper dia 12 de novembre proper s´ha previst organitzar la segona edició del circuit de curses populars AIRTEL a Tarragona El circuit serà el mateix que l´any passat, sortint del Moll de costa, arribar a la Rambla i tornar a Moll de Costa Aproximadament 4 quilòmetres. La sortida serà a les 11h del matí. Hi haurà regals per a tots els participants, es sortejaran mòbils, etc Les inscripcions es podran fer a les instal·lacions del Nàstic, en horari d´oficina, a les Pistes d´Atletisme de Campclar dilluns, dimecres i divendres de 18h a 20h i al Consell Esportiu del Tarragonès en horari d´oficina. Les podeu enviar per fax al 977244125 o per email sgilart@pie.xtec.es, abans del dijous anterior a la prova. Es podran recollir els dorsals mitja hora abans de començar la prova.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada