Curses populars AIRTEL a Tarragona.

0
45

EL proper dia 12 de novembre proper s´ha previst organitzar la segona edició del circuit de curses populars AIRTEL a Tarragona El circuit serà el mateix que l´any passat, sortint del Moll de costa, arribar a la Rambla i tornar a Moll de Costa Aproximadament 4 quilòmetres. La sortida serà a les 11h del matí. Hi haurà regals per a tots els participants, es sortejaran mòbils, etc Les inscripcions es podran fer a les instal·lacions del Nàstic, en horari d´oficina, a les Pistes d´Atletisme de Campclar dilluns, dimecres i divendres de 18h a 20h i al Consell Esportiu del Tarragonès en horari d´oficina. Les podeu enviar per fax al 977244125 o per email sgilart@pie.xtec.es, abans del dijous anterior a la prova. Es podran recollir els dorsals mitja hora abans de començar la prova.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari