L´esport català celebra el reconeixement internacional de la federació excursionista catalana

0
63

El reconeixement de la Federació Catalana d´Entitats Excursionistes per part de la Unió Internacional d´Associacions d´Alpinisme (UIAA), després d´una reunió celebrada aquest passat cap de setmana a París, ha estat valorat avui positivament per responsables de l´esport català en ser la primera federació reconeguda oficialment per un organisme esportiu internacional. ´És un primer pas per aconseguir la internacionalització de l´esport català´, ha dir en roda de premsa el secretari general de l´Esport de la Generalitat de Catalunya, Joan Anton Camuñas, que ha afegit que ´el camí és llarg i és necessari anar avançant amb esforç i il·lusió, però èxits com el que s´ha produït aquest cap de setmana són fonamentals per aconseguir el reconeixement que tots desitgem´. El president de la Federació d´Entitats Excursionistes, Bernat Clarella, ha manifestat, per la seva part, que la decisió de la UIAA és tan important com ´haver coronat un cim´, i ha recordat que a partir d´ara tindran veu i vot en un organisme internacional. També la directora general de l´Esport de la Generalitat, Glòria Pallé, i el president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), David Moner, han assistit a l´acte per expressar la seva satisfacció i alegria per aquest pas cap al reconeixement internacional dels organismes federatius catalans.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari