DOS TRIATLETES DEL CASTELLFOLLIT A L´ESTATAL D´«IRONMAN» A EIVISSA

0
146

Rubén Lamas i Joan Figueres (CN Castellfollit) van completar amb èxit l´«Ironman» d´Eivissa en què hi havia en joc el campionat d´Espanya i de Portugal de l´especialitat. La prova va constar de 3800 metres nedant, 180 quilòmetres de ciclisme i 42 quilòmetres a peu. Lamas va invertir 11 hores, 41 minuts i 23 segons i va acabar 55è de la general mentre que Figueres, 64è, va tardar 11 hores, 53 minuts i 9 segons. La prova es va iniciar amb un recorregut de dues voltes entre la platja de ses Figueretes i un illot situat un quilòmetre mar endins. Posteriorment, es va fer la bicicleta amb un circuit molt tècnic i exigents, amb vent (marinada) i desnivells constants. Al darrer sector, va tocar la marató, on es van completar quatre vegades un circuit pels carres d´Eivissa. Desl 156 participants al principi, en van acabar 115. L´alemany Lautenbacher, amb 9 hores i 3 minuts, va ser el vencedor. DDEG

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari