Fermín Cacho, Reyes Estévez, Abel Antón i Martín Fiz participaran en la Milla de Pinto

0
127

Els migfondistes Fermín Cacho, Reyes Estévez i Isaac Viciosa, i els maratonians Abel Antón, Martín Fiz i Alberto Juzdado, han confirmat la seva presència en la I Milla Urbana Ciutat de Pinto, que es celebrarà el pròxim dia 29 d´octubre. La prova, organitzada per l´Ajuntament de Pinto, servirà com homenatge al recordman mundial de marató Khalid Khannouchi, que el 24 d´octubre de 1999 va aconseguir un temps de 2 hores, 5 minuts i 42 segons després d´entrenar-se en aquesta localitat madrilenya. A més, aquell mateix dia, un altre atleta local, José María González, es proclamava campió d´Espanya de la distància, pel que l´alcalde de Pinto, Antonio Fernández, es va comprometre a commemorar aquesta data amb la celebració d´un esdeveniment esportiu d´importància en la localitat. La cita tindrà lloc el 29 d´octubre a l´Avinguda d´Espanya d´aquest municipi. La prova estrella es desenvoluparà a la una de la tarda, després de la celebració de les carreres infantil, benjamí, aleví, cadet, juvenil i veterans, i després de la carrera femenina que comptarà amb la portuguesa Carla Sacramento, campiona del món de 1.500 el 1997, així com la brasilera Fabianne Dos Santos, Cristina Valcárcel, Silvia Montané, entre altres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada