Exit de participació a la 13a Mitja Marató de Mollerussa

0
286

Més de 350 participants, es van congregar a la 13a Mitja Marató de Mollerussa, provinents de Catalunya, Aragó i Andorra. Jaume Aragónés del Universitari de Barcelona, va estar el primer en recòrrer els més de 21 km., en 1h. 11´10 s., imposant-se a Ramón Antolín en només 1 s. El primer Lleidatà va ser Moisés Trota del A.A.Xafatolls, que va ser a més a més l´equip guanyador de la prova (3h.40´3s) per davant de l´Atlètic Hospitalet. En categoria femenina la victòria va estar per Carme Tort, del C.E.Artés que amb 1h 33´33s., es va imposar a Sílvia Nebot.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada