I Gala de l´Esport del Segle XXI

0
354

” L’Ajuntament de Tarragona i especialment la Conselleria d’Esports, vol fer un reconeixement a totes aquelles persones, entitats, associacions, etc, que treballen i han treballat al llarg de la història, per l’esport de la nostra ciutat. Es vol reconèixer i destacar la dedicació exclusiva, voluntària i, molts cops, la dedicació desapercebuda però clau per a l’engranatge i el motor del món de l’esport, que és imprescindible en una societat moderna i, també és el motiu principal d’aquesta celebració popular i que es preveu multitudinària. Per això, la Conselleria d’Esports celebrarà el proper dia 20 d’octubre d’enguany. “

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada