Jocs Paralímpics Javier Conde ha estat designat com abanderat espanyol

0
153

L´atleta paralímpic Javier Conde ha estat designat com abanderat espanyol en la cerimònia d´inauguració dels Jocs Paralímpics de Sydney que se celebraran entre el 18 i el 29 de octubre. Javier Conde un dels atletes més complets en llarga distància, posseeix els rècords mundials de 1.500, 5.000 i 10.000 metres, de la mitjana marató i de la marató en la categoria de discapacitats físics en membres superiors. L´atleta espanyol té 6 medalles d´or paralímpiques aconseguides a Barcelona i a Atlanta. Els atletes espanyols van comptar amb la presència, en l´esmentat acte, del secretari d´Estat per a l´Esport, Juan Antonio Gómez Angulo, i el president del Comitè Paralímpic Espanyol i de l´ONCE, José María Arroyo.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada