Martin Fiz guanya la Cursa Carrefour de Lleida

0
305

Els atletes Abel Antón, Martín Fiz i Reyes Estévez han participat avui en la vuitena edició de la Cursa Popular Carrefour a Lleida, sent el principal reclam d´una carrera que aquest any a comptat amb la participació d´unes 18000 persones, Finalment, el guanyador ha estat Martin Fiz, que amb gran autoritat ha guanyat la cursa al circuit de gairebé 8 km, on la guanyadora en categoria femenina ha estat Laura Rosell. Nuria Esteve i Ivan Espílez, han estat els guanyadors de la cursa curta, d´uns 3km. aproximadament. Un gran nombre d´autoritats s´han apropat a la cursa, on destacava l´absència de la Federació d´Atletisme, que per causes desconegudes no va ser invitada a la important cursa de les terres de Lleida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada