I Circuit Català de Curses de Muntanya

0
139

Aquest proper diumenge dia 14, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, inicia una nova competició: el Circuit Català de Curses de Muntanya. Aquesta nova competició engloba aquelles curses de mitja i baixa muntanya que organitzen les entitats excursionistes. Algunes d’elles ja fa temps que es porten a terme i altres són noves. El Circuit Català de Curses de Muntanya acosta les curses de muntanya a indrets on no gaudeixen d’alta muntanya i satisfà la demanda de les entitats excursionistes i dels seus associats. Aquesta competició està destinada a tots aquells esportistes que els agrada córrer per la muntanya però que per diverses raons no és veuen competint a la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya. També està encaminada a aquelles persones que s’inicien en aquesta disciplina. Per tant és una competició més de caire popular que la Copa Catalana. Els recorreguts de les curses transcorren en un 70 % per corriols de muntanya. El Circuit Català consta de 5 curses a disputar a diversos indrets de Catalunya, puntuant els 4 millors resultats que faci cada corredor. Existeixen 2 categories per sexe, júniors fins a 18 anys i sèniors a partir d’aquesta edat. CALENDARI DEL CIRCUIT CATALÀ DE CURSES DE MUNTANYA| 14/9/03 III CURSA DE MUNTANYA DE PAÜLS organitza UEC de Tortosa 28/09/03 III CURSA DE MUNTANYA MOSSOS D´ESQUADRA-EL CATLLAR organitza C.E. Ripoll i Mossos d’Esquadra 19/10/03 III CURSA DEL BANDOLER organitza C.E. Taradell i CME Guilleries 26/10/03 VIII 1/2 MARATÓ DE MUNTANYA DE SANT LLORENÇ organitza C.E. Llorençà i Ajuntament de Sant Llorenç Savall 9/11/03 I CURSA DE MUNTANYA CASTELL DE BURRIAC organitza Grup de Muntanya Argentona

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari