Pita revalida el triomf a la mitja marató d´Andorra

0
48

Manuel Fernández Pita es va adjudicar ahir la 16a edició de la Mitja Marató Valls d´Andorra, revalidant el triomf que ja va aconseguir l´any passat El corredor del CAVA, que prepara la marató d´Amsterdam per d´aquí a 15 dies, va marcar el millor temps de la seixantena de corredors que va aplegar la cursa, amb un temps d´1h 8min 11 segons La segona i tercera posicions van ser per a Joan Herrera, del FC Barcelona (1h 13min 47s), i Ivo Morella, del CAAD (1h 15min 6s). En la general femenina, la primera posició va ser per a Eva Iglesias (1h 33min 48s). Iglesias i el mateix Pita es van proclamar campions d´Andorra de l´especialitat, en què Ivo Morella i Mateo López van ser plata i bronze, respectivament. En la cursa de 12 quilòmetres, la novetat d´aquest any, es van imposar Alfons López, del CAAD (42min 6s), i Iolanda Castillejos, del CAVA (55min 6s). Edur López va guanyar la Baby Marató.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari