Valentí Massana, quart en la prova de 50 quilòmetres marxa

0
132

Valentí Massana ha aconseguit el quart lloc en la prova dels 50 quilòmetres marxa dels Jocs Olímpics de Sydney, en la qual el polonès Robert Korzeniowski s´ha penjat la segona medalla d´or en terra australiana. Korzeniowski, que també va ser campió olímpic en els 20 quilòmetres marxa, es va adjudicar el triomf amb un temps de 3 hores, 42 minuts i 22 segons. El letó Aigars Fadejevs va ser plata, i el mexicà Joel Sánchez, bronze. Massana, bronze als Jocs d´Atlanta´96, ha registrat 3 hores, 46 minuts i 1 segons.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada