María Vasco, feliç després del bronze en marxa, afirma que ´a partir d´ara m´exigiré molt més´

0
153

L´atleta María Vasco, medalla de bronze en la prova dels 20 quilòmetres marxa femenins als Jocs Olímpics de Sydney, ha declarat avui a la seva arribada a Barcelona que ´a partir d´ara em pressionaré i m´exigiré molt més´. Vasco, que amb la seva tercera plaça en la prova de marxa del passat dijous va aconseguir la primera medalla olímpica femenina per a l´atletisme espanyol, ha confessat minuts després d´aterrar a l´Aeroport del Prat que guanyar una medalla no entrava en els seus plans. ´És un orgull molt gran i estic molt sorpresa d´haver aconseguit una medalla´, ha indicat l´atleta de Viladecans, qui ha afegit que ´ser finalista per mi ja era excel·lent´. Enmig del calorosa rebuda que ha tingut per part de familiars i amics que han acudit a rebre a la marxadora catalana, María Vasco ha afirmat que ja té la mirada posada en el Campionat del Món de Canadà de l´any pròxim i que ´a partir d´ara hauré de ser més professional i saber aguantar la pressió´. Per María Vasco, els intensos entrenaments i el fet d´estar un mes fora de casa preparant la seva participació als Jocs Olímpics ´mereixen la pena. He patit molt i hi ha hagut algun moment en el qual vaig pensar en tirar la tovallola, però quan tens aquesta recompensa t´oblides del sofriment i això t´ajuda a seguir endavant´.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada