Cursa de la Mercè sobre 10 Km. amb elevada participació popular.

0
172

Michael Sarwath i Laura Rossell guanyen una magnífica cursa, que ha reunit més de 10000 corredors. L´esperit olímpic de Sidney ha retornat a Barcelona i més de 10000 persones han gaudit dels carrers més centrics de la ciutat completant els 10 Km. oficials. En aquesta distància els federats han comprobat el seu estat de forma després del estiu i els populars han estat els animadors. Abans de la sortida s´ha guardat un minut de silenci pel darrer atentat i amb puntualitat suissa l´alcalde Joan Clos ha donat el tret de sortida. Resultats complets clickant sobre la capçalera (només participants amb xip).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada