Encontre quadrangular d´atletisme de la categoria Junior

0
162

disputat entre les seleccions de Catalunya, Baden-Würtemberg, Lombardia i Rhöne Alpes, els dies 16 i 17 de setembre a l´Estadi Palau Sacosta de Girona Catalunya ha guanyat en homes i ha sigut tercera en Dones, Baden-Württemberg ha guanyat la classificació conjunta. Bon resultat per una selecció catalana amb moltes absencies, algunes molt significatives.L´organització a carrec del G.E.i E.G. ha sigut correcta pero molt deslluida a causa d´una megafonia lamentable. Classificacions Homes Catalunya 208 p. Baden-Württemberg 198 p. Rhöne-Alpes 150 p. Lombardia 124 p. Classificacions Dones Baden-Württemberg 226,5 p. Rhöne-Alpes 169,5 p. Catalunya 152 p. Lombardia 100 p.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada