El cas ´Estévez´, per J.L. Blanco.

0
209

´Com company de ´fatigues´ de Reyes Estévez des de l´any 1994 al CAR de Sant Cugat, vaig poder viure de a prop la decisió que va prendre la FEA Segurament la decisió és molt dura, o millor dit de ´mano dura´. A la federació saben que podria ser igual o millor que El Guerrouj, però ells no han tingut en compte que és un atleta que mai a fallat en una gran competició des de l´any 93, guanyant moltes medalles, i a Sidney tenia opció de guanyar una altre. Reyes és un atleta que amb un mes fa com la resta en 3 mesos. Moralment ha sigut un cop molt dur per a ell. Amb la repercussió que ha tingut en els mitjans de comunicació, serà una decisió que no s´oblidi aviat, aquesta trigarà molt de temps. A la final de 1.500m. de Sidney el trobarem a faltar. Tots ens preguntarem que hagués succeït si hagués corregut Reyes, sens dubte, molts pensarem que hagués guanyat una medalla, desgraciadament per l´ atletisme mai ho sabrem. Sens dubte amb aquest ´càstig´ comença un nou Reyes, que tremoli El Guerrouj i el rècord d´Europa. Una salutació.´ Per Campió de la Copa de Europa 3.000m.obs. (Oslo´2000) Campió dels Jocs Iberoamericans 3.000m.obs (Rio de Janeiro´2000)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada