Cross de l´Ametlla de Merola

0
184

De nou una nova edició del Cross de l´Ametlla de Merola. El primer que sempre fem es felicitar i agraïr a tots aquells que en aquesta edició aconseguireu arribar als 100 quilòmetres a l´Ametlla de Merola, sense oblidar a aquells que ja deixeu aquesta marca enrera. A tots els que ens coneixeu, dir-vos que pocs canvis trobareu a l´edició d´enguany, com sempre intentarem fer les coses el màxim de bé possible perquè us hi trobeu ben a gust. Als que serà la primera vegada dir-vos que plantejem la cursa com la diada que la gent de l´Ametlla de Merola ofereix a l´atletisme popular, esport que al nostre entendre serveix per a coneixer país tot corrent al costat d´altres que fan de l´atletisme una sana afecció. Com sempre us recordem la litúrgia: ambient, fotografies, coca, moscatell, avituallaments i sorteig i sobretot l´esforç de tots perquè aquesta sigui la vostra cursa. Us esperem a la dotzena edició o si ho preferiu a l´edició del 2000

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada