Neix siguesolimpic.com

0
137

Ja es pot visitar la web siguesolimpic, una pàgina creada amb l´objectiu de donar suport a l´Olimpisme català. Siguesolimpic, creada per Enjoc en col·laboració amb el diari Sport, la Diputació de Barcelona i la Unió de Federacions Esportives, vol fer que els esportistes catalans se sentin recolzats en tot moment. Des d´aquesta web es dóna la possibilitat d´animar els esportistes catalans que participen als Jocs Olímpics de Sydney, així com participar en fòrums d´opinió. També es pot conèixer l´actualitat esportiva a través de la secció de notícies.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada