La Federació deixa Estévez fora de l´equip per als Jocs Olímpics

0
42

La polèmica configuració del trio espanyol dels 1500 metres per als Jocs Olímpics de Sydney va viure ahir un nou i inesperat capítol amb l´exclusió del català Reyes Estévez. Després de les protestes del valencià Josep Antoni Redolat per no ser considerat fix, de la renúncia de Fermín Cacho per lesió i de la irrupció de Juan Carlos Higuero, campió estatal diumenge passat a Barcelona, aquest càstig al fix Estévez -la Federació justifica l´exclusió per baixa forma i poca dedicació- posarà punt final al culebró atlètic. Finalment, correran els 1.500 Andrés Díaz -quart millor crono mundial de l´any-, Redolat -cinquè millor temps- i Higuero, que debutarà en una gran competició. De res li hauran servit a Estévez el títol europeu del 98 o el bronze mundial de l´any passat a Sevilla. I és que aquest any no ha estat capaç de baixar de 3:40 i, segons el president de la Federació Espanyola d´Atletisme (FEA), José María Odriozola, tampoc no li queda temps: ´Entre viatge i adaptació a Sydney perdria nou dies, i només tindria tres o quatre entrenaments de qualitat´. ´És dolorós -va explicar Odriozola-, sobretot perquè Reyes és un dels atletes més ben dotats de tot el món, però ha estat erràtic aquest any, i sabia que als campionats d´Espanya havia de demostrar com estava´. El màxim responsable de l´atletisme espanyol va desvelar, a més, que el mateix entrenador d´Estévez, Gregorio Rojo, havia confessat que s´ho veia a venir. ´No és un càstig, però ha anat una mica despistat´, va afegir Odriozola. La resposta de Reyes va arribar al vespre, després de guanyar

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari