Toni Peña i Griselda Gonzalez campions d´Espanya de mitja marató a Zamora.

0
78

El corredor del Hermes, Toni Peña, es va imposar en el Campionat d´Espanya de mitja marató que es va celebrar diumenge, 27 d´agost a Zamora lluitant moltíssim amb cuatre atletes més que el van seguir per sota el minut de diferència en l´arribada. En noies va guanyar la cursa la portuguesa Elena Sampaio, que participava fora de concurs, i per tant la guanyadora va ser la segona noia, Griselda Gonzalez, coneguda nostre, donç va guanyar la Marató de Barcelona. Uns 500 participants, temperatura agradable, bona organització i bastant public perqué a Zamora va ser noticia aquest Campionat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari