Toni Peña i Griselda Gonzalez campions d´Espanya de mitja marató a Zamora.

0
120

El corredor del Hermes, Toni Peña, es va imposar en el Campionat d´Espanya de mitja marató que es va celebrar diumenge, 27 d´agost a Zamora lluitant moltíssim amb cuatre atletes més que el van seguir per sota el minut de diferència en l´arribada. En noies va guanyar la cursa la portuguesa Elena Sampaio, que participava fora de concurs, i per tant la guanyadora va ser la segona noia, Griselda Gonzalez, coneguda nostre, donç va guanyar la Marató de Barcelona. Uns 500 participants, temperatura agradable, bona organització i bastant public perqué a Zamora va ser noticia aquest Campionat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.