Andorra comptarà amb un mínim de cinc representants als pròxims Jocs de Sydney

0
2413

dels quals el maratonià Toni Bernadó és l´únic que accedirà amb una mínima. L´atletisme femení tindrà una plaça per invitació, mentre que la natació en té confirmades dues més (una en categoria masculina i l´altra en femenina). L´opció del tennista Joan Jiménez, per a qui el COA va demanar una wild-card , és la més difícil perquè només hi haurà dues invitacions en categoria masculina a tot el món. Els atletes Víctor Martínez (800 o 1.500 metres), Dani Gómez (400 metres tanques), Pep Sansa (3.000 obstacles) i Esteve Martín (llargada) mantenen possibilitats de fer la mínima.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada