VII Duatló de Sant Joan de les Abadesses, Campionat d´Espanya de Duatló.

0
145

La vila de Sant Joan de les Abadesses va oferir un dispositiu del més alt nivell per l´organització del campionat d´Espanya de duatló. La prova va reunir a 278 participants que van haver de completar els tres sectors en línia de 10 km de cursa a peu inicial, 40 km de cursa ciclista per la carretera de Ripoll, i 5 km de cursa a peu final. El mexicà Mario Salazar (Kebi Sport), va assolir la primera posició final amb un temps de 1 h 48 min 32 s., la seva avantatja sobre els seus perseguidors va estar mínima, clasificant-se els 11 primers classificats a menys d´un minut del guanyador. Raul Llamazares ( Macario) va creuar la línia d´arribada en segona posició, aconseguint la primera posició al campionat estatal amb un registre final de 1 h 48 min 38 s. El pòdium nacional va estar completat per Jordi Calduch (C.N.Manresa) i Fernando Gómez (Kebi Sport) que van assolir el segon i tercer lloc del campionat amb uns temps finals de 1 h 48 min 47 s, i 1h 48 min 49 s. La lluita per les primeres posicions de la categoria femenina va estar centrada en la madrilenya Marina Damlaimcourt i en la barcel·lonina Pilar Hidalgo, les dues membres de mateix club, el Canal Isabel II, que van distanciar-se de la resta de competidores dins el sector de ciclisme, finalitzant la prova del campionat en primera i segona posició amb unes marques de 2 h 06 min 37 s, i 2 h 08 min 04 s, respectivament. Marta Cusidó (C.N.Sabadell) va donar la gran sorpresa assolint la tercera posició final amb un registre de 2 h 08 min 57 s. Aquesta corredora sabadellenca es va estrenar en aquest esport fa tant sols 2 mesos. Els equips masculins del Kebi Sport i femenins del Canal Isabel II van conquerir els primers llocs del campionat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari