X Edició de la Pujada a les Dues Pedres Memorial Josep Llorca

0
148

El proper 28 de Maig es celebrara la X edició d´aquesta cursa popular no competitiva a Santa Coloma de Gramanet. En dos circuits de 5 i 12 km totalment de muntanya , els dret d´incripció són de 800 pessetes i limitada a 1100 participants, inclou una samarreta, esmorzar i sorteig de regals i també acompanyament de música. Incripcions : Deportes Marathon Sant Jeroni, 18 – 20 Santa Coloma de Gramenet Deportes Atleta´s De Domingo Catalán Carretera de la Bordeta, 7 Barcelona Corre Corre Plaça Segarra, 15 Santa Coloma de Gramenet Unió Colomenca d´Atletisme C/Prat de la Riba, s/n (Pista d´Atletisme) Santa Coloma de Gramenet Tel. 93 392 45 57 De dilluns a divendres, de 17 a 21 hores

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada