Gran èxit en el VI Triatló Jove – Parc de Montjuic

0
173

Amb una setmana de retràs degut a les pluges del darrer dimecres, s´ha celebrat el VI Triatló Jove – Parc de Montjuic amb 400 participants, que han practicat el esport que ja serà olímpic a Sidney´2000. El millor ha estat la diversió, pero la competició ha estat molt correcta i cronometrada amb el mateix sistema de xip que les series mundials del Ironman, donant una idea del esforç i seriositat que vol donar l´Ajuntament a aquesta serie de triatlons i duatlons escolars que seguiràn el 7 i el 14 de Juny. Ja podeu trobar els resultats complets oficials en aquesta web.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada