Creixement constant de la Mitja Marató de Mataró

0
178

José Ríos amb 1:08:28 es va imposar per devant de Angel Casero que va acabar en 1:09:25. Carme Ballesteros va guanyar en noies i segueix encapçalant la lliga d´Internet. Quasibé 600 corredors arribats es van emportar unes bosses plenes de regals i productes varis que la organització regalava als corredors. El temps calurós va fer suar als participants que al final es podian banyar a la magnifica piscina del CN Mataró, situada al costat de l´arribada. Podeu trobar els resultats complets a la web de la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada