Properes Curses a Tarragona

0
138

Amb la voluntat de promocionar l´esport a la nostra ciutat i dins dels actes de la Festa de Sant Isidre, conjuntament amb el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, tenim previst organitzar el proper 9 de maig una cursa popular, d´uns 7 quilòmetres. 2a Cursa Popular Sant Llorenç – La Mina 28 de maig del 2000 a les 9 del matí Sortida: Arc de Sant LLorenç  – Arribada: La Mina (riu Francolí) Inscripcions limitades a 250 corredors Informació els divendres de 20´30 a 21´45 h. Maria Cristina 39 baixos – Tarragona – Telèfon 689 909 148 (divendres de 20´30 a 21´45 h.) Recorregut de la cursa: Arc de Sant Llorenç, Descalços, Portal de Sant Antoni, Passeig de Sant Antoni, Vial Willian J. Bryant, Anselm Clavé, Reial, Torres Jordi, Passeig de la Independència, Pista riu Francolí i finalment arribada a La Mina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari