Properes Curses a Tarragona

0
286

Amb la voluntat de promocionar l´esport a la nostra ciutat i dins dels actes de la Festa de Sant Isidre, conjuntament amb el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, tenim previst organitzar el proper 9 de maig una cursa popular, d´uns 7 quilòmetres. 2a Cursa Popular Sant Llorenç – La Mina 28 de maig del 2000 a les 9 del matí Sortida: Arc de Sant LLorenç  – Arribada: La Mina (riu Francolí) Inscripcions limitades a 250 corredors Informació els divendres de 20´30 a 21´45 h. Maria Cristina 39 baixos – Tarragona – Telèfon 689 909 148 (divendres de 20´30 a 21´45 h.) Recorregut de la cursa: Arc de Sant Llorenç, Descalços, Portal de Sant Antoni, Passeig de Sant Antoni, Vial Willian J. Bryant, Anselm Clavé, Reial, Torres Jordi, Passeig de la Independència, Pista riu Francolí i finalment arribada a La Mina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada