La Marató de Madrid bat un record de corredors arribats

0
91

Un total de 6552 corredors arribats es l´èxit de la Marató de Madrid, que està orientada al corredor popular abans que a l´èlit. El guanyadors John Miaka amb 2:16:05 i Marina Piliavina amb 2:39:33 han estat el menys important d´una jornada d´esport ciutadà a Madrid. Molts corredors catalans han aprofitat el llarg cap de setmana del 1 de Maig per gaudir d´aquesta Marató que surt de Recoletos i arriba al Prado, creuant els punts més cèntrics de Madrid. Els resultats complets els podeu veure a: http://www.yellowchip.com/mapoma/

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.