I Festival d´Atletisme Universitari de les ´Festes de Maig´ a Lleida

0
417

“La Universitat de Lleida y el Club Atlètic Lleida-UdL organitzen el proper dimarts 9 de maig de 2000, a la Pista Municipal d´Atletisme de Lleida (Parc Alcalde Pons / Carretera d´Osca, Km 99), el I Festival d´Atletisme Universitari de les ´Festes de Maig´, amb el patrocini i la col·laboració de l´Ajuntament de Lleida. ART.1) INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran a la mateixa instal·lació fins a 45 minuts abans de començar cada prova. Podran participar tots els/les atletes que compleixin els següents requisits: ·

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada