Ja hi han més de 1.000 inscrits a la Cursa dels Bombers del proper diumenge

0
130

La segona edició de la Cursa dels Bombers està en marxa i ja comença a ser una clàsica de la primavera barcelonesa, aquest any coincidint amb el Diumenge de Rams. Més de 1000 corredors han formalitzat la seva inscripció als punts oficials i 50 d´aquests ho han fet mitjançant Internet amb pagament electrónic. La inscripció es tanca divendres a la nit i la organització espera superar ampliament els 3.000 corredors de la primera edició d´aquesta cursa, que presenta com a novetat curiosa la possibilitat de fer equips de 4 corredors a voluntat i equips d´empreses, també de 4 corredors. Aquests resultats d´equips i empreses seran uns dels més consultats a Internet i estaran disponibles abans de les 15 hores del mateix diumenge. El cronometratge es farà, com a les grans curses mundials, amb el sistema de xip de ChampionChip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.