Ja hi han més de 1.000 inscrits a la Cursa dels Bombers del proper diumenge

0
84

La segona edició de la Cursa dels Bombers està en marxa i ja comença a ser una clàsica de la primavera barcelonesa, aquest any coincidint amb el Diumenge de Rams. Més de 1000 corredors han formalitzat la seva inscripció als punts oficials i 50 d´aquests ho han fet mitjançant Internet amb pagament electrónic. La inscripció es tanca divendres a la nit i la organització espera superar ampliament els 3.000 corredors de la primera edició d´aquesta cursa, que presenta com a novetat curiosa la possibilitat de fer equips de 4 corredors a voluntat i equips d´empreses, també de 4 corredors. Aquests resultats d´equips i empreses seran uns dels més consultats a Internet i estaran disponibles abans de les 15 hores del mateix diumenge. El cronometratge es farà, com a les grans curses mundials, amb el sistema de xip de ChampionChip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari