Creen un fòrum de suport a un participant de la Marató des Sables

0
206

Carles Arnoult participarà, entre els dies 9 i 15 d´abril, a la Marató des Sables. Aquesta prova es disputa durant set dies al desert del Sàhara, al Marroc. En la prova participen 500 atletes de 30 països diferents, que hauran de recórrer 150 milles transportant el seu propi menjar i intendència. Des de la pàgina web d´en Carles, creada per Enjoc.Com, es pot donar ànim al corredor des d´aquest fòrum de suport. La Marató des Sables està considerada la prova més dura del món. Els participants únicament reben una ració d´aigua diària. Carles Arnoult, que s´ha preparat durant 8 mesos, s´ha marcat com a objectiu acabar la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada