Eleccions a la Federació Catalana d´atletisme

0
330

Entrevista amb Pere Gómez. La seva candidatura a les eleccions basada en un equip experimentat i amb noves aportacions com el medallista olímpic del 92 Garcia Chico. Avui es entrevistat a ´el mundo deportivo´ i aquesta entrevista es a: http://www.atletisme.com/classificacions/pg.doc (clickeu sobre el titular). Impulsar la organització i potenciar les Territorials mitjançant Internet, transparència de gestió com han demostrat els darrers 3 anys a la Federació, incrementar la participació de tothom amb taules rodones, senat consultiu, forums a Internet, etc. i aumentar la ajuda a clubs son els eixos fonamentals del seu programa. Els avals de 52 clubs ja presentats i la confiança que els hi dona l´atletisme català, confirmen les seves aspiracions a seguir dirigint la Federació després de les eleccions previstes pel proper 8 de abril.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada