Boda a la Marató Catalunya

0
166

La Nuri Ruiz, que tots coneixem de Matahon Catalunya, i en Joan es casaran en cerimonia religiosa (ara estan casats pel civil) mitja hora abans de començar la cursa de la Marató en la zona de sortida a Mataró. Oficiarà la cerimonia un altre atleta inscrit a la cursa que es capellà. Al acabar la boda, tots tres i els padrins, sortiràn a fer la cursa. Com a convidats tota la resta de corredors. No m´ha dit res de si invitarà a dinar a tots els participants 🙂 Si hi han més bodes aviseu, que endarrirament la sortida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada