600 corredors gaudeixen de la Mitja Marató de Banyoles

0
188

Amb un temps primaveral i algunes disfresses, 600 corredors varen correr pel Estany de Banyoles en una cursa amb uns paisatges fantàstics. El kenià Henry Rutto que ja va guanyar a Montmeló la setmana abans i la catalana de Vic, Cristina Nogués varen guanyar la cursa amb una certa facilitat pel devant dels seus rivals. Podeu trobar els resultats a la web del Club Natació Banyoles que organitza aquesta prova amb tota seriositat cuidant tots els detalls, aprofitant el marc incomparable del Estany de Banyoles.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada