Els equips de Gran Bretanya, França, Itàlia, Rússia i Canadà es mesuraran en una reunió a Glasgow

0
188

Una reunió d´atletisme en sala entre els equips nacionals de Gran Bretanya, França, Itàlia, Rússia i Canadà, tindrà lloc el diumenge 5 de març a Glasgow (Escòcia), segons han informat els organitzadors. La societat Fastrack, que va treballar per a la Federació d´Atletisme de Gran Bretanya (´UK Athletics´), va organitzar diumenge passat la reunió en sala de Birmingham, una de les més rellevants de la temporada, i organitza des de fa dos anys una reunió estival entre Gran Bretanya i Estats Units. Els cinc equips, que reuniran cent atletes, es mesuraran en 19 disciplines, a un recinte amb capacitat per 3.000 espectadors. ´En principi volíem crear una mena de mini-Copa d´Europa en pista coberta, però després va evolucionar el concepte´, ha explicat Nic Watson, un dels organitzadors.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada