Creada la colla d´Atletisme al Vilaweb

0
308

Aquesta setmana s´ha creat la colla d´Atletisme, on des d´ara tots els seguidors i curiosos d´aquest esport tenen un espai per poder intercanviar opinions, enllaços, informacions, etc. Aquesta colla és la segona creada dins la secció d´Esports, després de la colla de Golfistes. Les Colles és una nova àrea de VilaWeb on grups de com a mínim tres persones poden organitzar el seu propi espai web i posar en marxa fòrums de discussió i pàgines temàtiques. Per veure totes les colles existents i participar-hi cal que estigueu registrats com a lectors de VilaWeb.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada