El britànic Jason Gardener iguala el rècord d´Europa dels 50 metres llisos

0
215

El velocista britànic Jason Gardener va igualar ahir el rècord d´Europa dels 50 metres llisos, en possessió de l´alemany Manfred Kokot des de 1973 amb un registre de 5.61, durant el Memorial José María Cagigal. Gardener, vencedor de la prova amb un registre de 6.48, ha presentat una reclamació al considerar que el temps de 5.61 pres en els 50 metres a Ato Boldon li corresponien a ell. Després de les respectives verificacions els organitzadors han homologat la marca al plusmarquista europeu de la distància.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada