Prop de 1000 atletes participants a la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

0
220

El kenià Benjamin Rotich i la catalana Carme Ballesteros guanyan la Mitja Marató de Gavà que ha batut record de participació amb 939 corredors arribats. Aquesta prova puntuable per la Lliga de fons d´Internet ha estat guanyada en categoria masculina d´internautes per Jose Francisco Navarrete i en femenina per la guanyadora absoluta Carme Ballesteros. Més de 100 internautes animan amb la seva participació les proves d´aquesta lliga que tindrà les seves properes proves a Sant Boi i Banyoles el 5 de Març.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada