La mitja marató ´Ciutat de Barcelona´ del diumenge, 6 de febrer, amb xip

0
329

Finalment Championchip cronometrarà la Mitja Marató ´Ciutat de Barcelona´ que es farà el proper diumenge 6 de febrer a la Vila Olímpica amb la participació de destacats atletes, entre ells el campió del món de marató el sorià Abel Antón. Championchip cronometra les curses mes importants del Estat Espanyol, aixi com les millors maratons del mon com Boston, Nova York, Londres entre altres.. S´ha demostrat com l´ùnic sistema mundial fiable que pot donar els resultats de forma immediata a l´arribada dels corredors.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada