2a. MARXA DE L’HIVERN: TARRAGONA-ALTAFULLA 2000

0
865

“Ens trobem immersos en l’estació més freda de l’any, però, això no resta perquè no perdem mai la ´mania´ saludable de caminar. I a fi de fer-ho fàcil i recreatiu, el Cercle d’Amics ´Joan Ceron´ de Tarragona prepara de nou la caminada de l’Hivern: la 2a. Marxa Tarragona-Altafulla 2000, d’uns 12 km. de camí. El diumenge, dia 6 de febrer, se sortirà puntualment des de la plaça de la Font de Tarragona, a les 9 del matí, i en pocs minuts coronarem l’ermita de la Salut i emprendrem direcció cap a Boscos i el Clot del Mèdol; seguirem cap a Ferran i acabarem a Botigues de Mar d’Altafulla on, si s’és addicte al bany dominical, es tindrà l’oportunitat de poder executar aquest ritus purificador abans de dinar. Es farà també, tot passant-hi, una visita turística a la pedrera romana del Mèdol. L’esmorzar serà a les 10 a Boscos i el dinar a les 2 a Altafulla; ambdos àpats seran de motxilla a lliure discreció. La tornada a Tarragona es podrà fer pel camí de ferro –dalt del tren- al llarg de la mateixa tarda. Per participar en aquesta caminada cal apuntar-se, en hores de comerç, a Lion’s Sport, carrer d’Apodaca, núm. 7, de Tarragona, tel. 977 23 03 54, on se li lliurarà, a cada participant, una samarreta –al·legòrica i d’estoc finit- gentilesa del genial dibuixant tarragoní Bernabè i dels acreditats magatzems MINGUET de Tarragona. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’una persona gran que se’n faci responsable. El ritme de la marxa serà assequible per a tothom mitjanament preparat i no hi tindrà cabuda l’esperit competitiu. I, finalment, recordeu incondicionals xafacamins que… qui es mou, salut li plou! “

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada