El GEiEG domina amb autoritat la final comarcal de cros del Gironès

0
345

Els atletes del GEiEG van ser els grans dominadors de la final comarcal de cros del Gironès i van aconseguir la victòria en pràcticament totes les categories. Els únics que van poder plantar cara al domini grupista van ser l´alevina Aida García (Les Alzines) i l´infantil Cristo Merino (IES Narcís Xifra). Categoria masculina. Prebenjamí: 1. Ll. Noell (GEiEG), 4.21. Benjamí: 1. A. Serra (GEiEG), 4.37. Aleví: 1. P. Crous (GEiEG), 9.44. Infantil: 1. C. Merino (IES Narcís Xifra), 14.34. Cadet: 1. J. Altimir (GEiEG), 18.42. Categoria femenina. Prebenjamí: 1. L. Carreras (GEiEG), 4.55. Benjamí: 1. C. Depaula (GEiEG), 5.10. Aleví: 1. A. García (Les Alzines), 4.36. Infantil: 1. E.Adan (GEiEG), 8.36. Cadet: 1. M. Pagès (GEiEG), 12.49.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.