El GEiEG masculí lluitarà per acostar-se al podi en el català d´atletisme de clubs

0
185

El Biocentury GEiEG d´atletisme afronta demà a Vilafranca del Penedès el campionat de Catalunya de clubs A amb objectius diferents en les dues categories. Mentre en nois, els grupistes tenen opcions de lluitar per una de les tres primeres posicions, en noies ho tenen molt més difícil. Els rivals del GEiEG en categoria masculina seran el Integra 2 (nova denominació del T2), el Barcelona, l´AA Catalunya, el Vic, el JA Sabadell, l´Universitari i l´Unió Colomenca. T2 i Barça són els dos màxims favorits mentre GEiEG i AA Catalunya s´han disputar, sobre el paper el tercer lloc. El conjunt gironí podrà disposar dels seus millors homes amb Jordi Mayoral, Marc Julià i Josep Maria Gener. En noies, el GEiEG competirà amb el T2, Barça, JA Sabadell, AA Catalunya, Vic, Manresa i Universitari. Les grupistes no surten amb el grup de favorites i hauran d´intentar evitar les últimes posicions. Imma Clopés està lesionada. En categoria B, que es disputarà avui, cal destacar la presència del Palafrugell Bianya en categoria femenina juntament amb el Laietània, Cornellà, Reus, Unió Colomenca, Granollers i Poble Nou.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.